tanulj profitól!

márkafüggetlen

szempillaépítő tanfolyamok

1-10D-ig

Régóta tetszik a szempillaépítés, de eddig nem sikerült rávenni magad, hogy megtanuld?

 

Tanultál már más helyeken, de úgy érzed, hogy nem vagy elég biztos magadban?

 

Magabiztos, vagy de a szettjeid nem tartósak, csomósak, nem egyformák vagy egyszerűen csak valami nem az igazi?

Kizsigerel a munka, amit végzel és szeretnél egy olyan szakmában dolgozni, ami boldoggá teszi a vendéget és téged is?

 

Eleged van abból, hogy a tanfolyamok túl drágák, és nem csak veled foglalkoznak?

 

 

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor itt az ideje időpontot foglalni hozzánk!

Képzéseink során megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor valaki igazán szeretné átadni a tudását és maximálisan élvezheted a figyelmét.

szempilla-epites.jpg

1D klasszikus építés, alapok megismerése

(Ára: 40.000 Ft) képzés ideje 5 óra

Egy türelmes modell szükséges hozzá, akit Neked kell biztosítanod.

A tematikája pedig egy óra elmélet, a szempilla hosszabbítás, dúsítás rövid bemutatása, szempilla növekedési fázisai, a szálas szempilla hosszabbítás tartóssága, töltésigény ciklusai, utóápolás, ellenjavallatok, anyagszükséglet-anyagismeret, higiénia, környezet, alsó pillasor tökéletes elszeparálása, általános applikáció, az izolálás fontossága, helyes pozicionálás, keretezés, beszélünk vendéggel való kommunikációról, reklamációkezelésről, majd gyakorlat a hozott modellen, a mi eszközeinkkel-anyagainkkal, az elméletben megbeszéltek figyelembe vételével.

A képzés addig tart, amíg egy teljes szettet sikerül megépítened. Nem sürgetünk.

A tanfolyamon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk.

Oktatás után megbeszéljük, hogy milyen anyagokat és eszközöket kell és érdemes beszerezned, hogy el tudj kezdeni önnálóan dolgozni. Nyomtatott anyagot adunk hozzá ami „puskaként” fog segíteni a továbbiakban.

Fontos, hogy a szempilla építés még mindig egy önállóan nem létező tevékenység, ezért vállalkozást indítani önállóan nem lehet rá. Ehhez kozmetikus vagy szépségtanácsadói OKJ-s bizonyítványt fognak kérni az okmányirodákban, amennyiben vállalkozóként szeretnél ezzel dolgozni és számlát kiállítani.

2 D duplázott vagy hibrid technika

 

(Ára: 60.000 Ft) képzés ideje 6 óra

A tematika, hogy a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, kérni fogunk néhány telefonos fotót a munkáidról, hogy át tudjuk beszélni a felmerülő hibákat.

Ez azért fontos, hogy ne ragadjanak be rossz szokások, mert a későbbiekben ez sok nehézséghez vezet.

Megtanítjuk a szálak egymásra építését, beszélünk kicsit stylingról, metódusokról, majd a modellen megépítjük a duplázási technikával készült szettet mely itt szálankénti építéssel történik, begyakoroljuk a helyes pozicionálást, applikációs módszereket, korrekciós applikációkat, kiderítjük az esetleges hibákat, felderítjük a különböző vastagságokkal, ívekkel-méretekkel való játékokat, lehetőségeket, törekszünk rá, és célul tűzzük ki, hogy a tanuló önállóan megépítsen egy duplázott technikás szettet.

Szintén egy nagyon türelmes modell szükséges hozzá, ill. azok az eszközök, amivel idáig dolgoztál, hogy lássuk a csipeszek közti különbséget. A korrepetáláson a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk.

személyreszabott

Mivel egy szempillaépítésnél nem csak az a fontos, hogy oda tudj illeszteni egy pillát egy másikhoz, hanem Te is, mert nem mindegy, hogy

  • hol dolgozol, milyen fényeket használsz

  • milyen eszközökkel dolgozol (lehet, hogy elkötelezted magad egy adott márka mellett, de bizonyos dolgok nem megfelelőek számodra)

  • milyen kezes vagy, milyen módszerrel építesz

  • mennyire vagy mobilis…

       ...és még sorolhatnánk a végtelenségig.

Tehát minden olyan apróság, amitől Te profivá válhatsz, és amit máshol nem tanítanak meg neked.

Mi nem gyártunk futószalagon pillásokat, mi munkájukra igényes precíz szakembereket képzünk/ továbbképzünk.

A Pure Style Lashes-nél minden tekintetben fontos az egyén, a vendégeink kifogástalan szolgáltatásokban részesülnek, és osztatlan figyelmünket élvezik.

1/4

3-6 D Soft és Russian volume képzés

(Ára: 75.000 Ft) képzés ideje 6 óra

 

Itt már fontos, hogy a tanuló magabiztosan tudjon dolgozni tökéletes alap építéssel, esetleg szálankénti dúsítási technikával.

A tanfolyam menete: a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, kérni fogunk néhány telefonos fotót a munkáidról, hogy át tudjuk beszélni a felmerülő hibákat. Ez azért fontos, hogy ne ragadjanak be rossz szokások, mert a későbbiekben ez sok nehézséghez vezet. nagyon fontos, hogy itt már nem beszélünk töltésről, építésről, a volume technika tincsezési, rétegezési, illesztési, megépítési, látványbéli konkrét mikéntjéről, ívekkel való játékról szól a program. Először manuálisan gyakoroljuk a tincsezést, ez körülbelül 2 órás kézfejen történő gyakorlást jelent, felderítjük a csipeszhasználat fortélyait, kiemelten beszélünk a fanok készítésekor előforduló hibalehetőségekről, annak konkrét elméletéről, megbeszéljük az illesztések mikéntjét-fontosságát, a megfelelő ragasztóhasználatot, majd modellen megépítjük a pillasort tincsezési technikával. A tanfolyamon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk, nyomtatott anyagot adunk hozzá, és magaddal kell hoznod az anyagaidat, eszközeidet-csipeszeket szemrevételezésre. A részvételről oklevelet adunk!

7-10 D Mega volume képzés

(Ára: 75.000 Ft) képzés ideje 7 óra

Itt már fontos, hogy a tanuló magabiztosan tudjon dolgozni tökéletes alap építéssel, esetleg szálankénti dúsítási technikával.

A tanfolyam menete: a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, kérni fogunk néhány telefonos fotót a munkáidról, hogy át tudjuk beszélni a felmerülő hibákat. Ez azért fontos, hogy ne ragadjanak be rossz szokások, mert a későbbiekben ez sok nehézséghez vezet. nagyon fontos, hogy itt már nem beszélünk töltésről, építésről, a volume technika tincsezési, rétegezési, illesztési, megépítési, látványbéli konkrét mikéntjéről, ívekkel való játékról szól a program.

Először manuálisan gyakoroljuk a tincsezést, ez körülbelül 1.5 órás kézfejen történő gyakorlást jelent, átismételjük a csipeszhasználat fortélyait, kiemelten beszélünk a fanok készítésekor előforduló hibalehetőségekről, annak konkrét elméletéről, megbeszéljük az illesztések mikéntjét-fontosságát, a vastagságbeli különbségeket, a megfelelő ragasztóhasználatot, majd modellen megépítjük a pillasort tincsezési technikával. A tanfolyamnak akkor van vége, ha a modellen 90%-os telítettségű mega volume szett van.

A tanfolyamon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk, nyomtatott anyagot adunk hozzá, és magaddal kell hoznod az anyagaidat, eszközeidet-csipeszeket szemrevételezésre. A részvételről oklevelet adunk!

jelentkezz most!

A tanfolyamra való jelentkezés menete:

Írásban jelzed nekünk, hogy melyik képzésünkön szeretnél részt venniMinden nap elérhetőek vagyunk messengeren és instagramon.

  • A tanfolyamot csak foglaló biztosításával tudjuk elérhetővé tenni részedre.

  • Ezt behozhatod a helyszínre személyesen (1065, Budapest Révay köz 1) vagy el tudod utalni az alábbi számlaszámra: 11773092-00094421

  • A befizetett összegről számlát állítunk ki neked és levonásra kerül a tanfolyam árából. A számlázáshoz szükségünk lesz a nevedre és a címedre, ezeket az adatokat szintén írásban kell elküldened nekünk.

  • A foglaló az alap és a duplázott/hibrid tanfolyamnál 10.000 Ft, a volume és mega volume képzésnél 15.000 Ft.

  • A foglaló beérkezése után fixáljuk le neked a megbeszélt időpontot. Az foglaló legkésőbb a tanfolyam napja előtti 2 héttel be kell, hogy érkezzen hozzánk. Az időpontot módosítani, vagy lemondani legkésőbb a tanfolyam napja előtt 1 héttel tudod, ellenkező esetben a foglaló elvész és semmilyen formában nem tudjuk neked visszatéríteni.