Search
  • Pure Style

3 rövid fazon, ami 2021-ben is menő lesz

Updated: Feb 3

A covid okozta helyzet miatt sokan fodrászhoz sem merészkedtek el. A hosszú hetekig, hónapokig tartó karantén alatt rengeteg házilag készült, elbaltázott frizura videó látott napvilágot a Tiktoktól a YouTube-on át szinte minden közösségi média felületen.

Ugyan a kijárási tilalom még tart, de fodrászhoz nyugodtan be lehet jelentkezni.

Reményeink szerint hamarosan még jobban fellélegezhetünk, és egy új időszak kezdődik mindannyiunk életében, amiben kevesebb lesz a korlát. Ennek megfelelően azt prognosztizálják, hogy sok nő fog merészebb stílusokat bevállalni, mintegy szimbólumként a kitörésre, újra, változásra.


A pixie


Valóban sokan megszabadulnak majd hosszú tincseiktől?

A prognózis szerint, igen. Ha a házi karanténban tönkrement a hajad az egyéni hajfestési, szőkítő akciók keretében, akkor Te is próbálj ki egy dögös rövid hajat ebben az évben.

Bízd magad szakemberre, ha igazán profi eredményt szeretnél.
Undercut tattoo


Jó pár éve jelentek meg az első alányírt hajak. A bevállalósabbak haj tetoválást is kértek, ami ugyan nem olyan maradandó, mint az igazi tetoválás, de mindenképpen radikális lépést és változást jelent.

Vajon 2021-ben reneszánszát éli majd a hair tattoo? Meglátjuk! Ti bevállalnátok?
A megunhatatlan bob


A bob fazon bár évről-évre változik, de egyszerűen megunhatatlan. A szakemberek szerint ebben az évben is tartani fogja magát a legkedveltebb hajak között.


13 views0 comments

Recent Posts

See All