Search
  • Pure Style

Csúcsminőség flakonba zárva: Redken


DIVAT, TUDOMÁNY, INSPIRÁCIÓ, TRENDEK, NEW YORK – ez a REDKEN 5th Avenue NYC – professzionális, amerikai hajápoló márka, mely folyamatosan áttörő termékek fejlesztésére törekszik, és innovatív hozzáállásával támogatja a fodrászok és kreativitását.

A Redken termékek világszerte óriási közkedveltségre tettek szert.

Termékcsaládok széles skálája gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a hajának legmegfelelőbb ápolást. Speciális, ugyanakkor kímélő termékeinek köszönhetően a Redken hajkozmetika a legjobb minőségű ápolást garantálja.A márkát Paula Kent színésznő fodrásza (és egyben kozmetikai kémikus), Jheri Redding alapította, jelenleg pedig a L'Oréal csoporthoz tartozik.

A márka arcai olyan hírességek, mint Chiarra Ferragni blogger vagy Sky Ferreira énekesnő.

A termékkínálat különféle hajápoló és hajszínező termkeket tartalmaz. A termékek különlegessége, hogy mindegyik enyhén savas PHval (4,5 és 5,5 közötti) rendelkezik és tartalmazza az IPN (Interlock Protein Network) technológiát, mely speciális összetevőket biztosít a hajnak, és segít abban, hogy a protein eljusson a hajszál belsejéig.


Redken Extreme Length termékcsalád


Az Redken Extreme Length termékcsaládban található biotinnal, ricinusolajjal és szójaproteinnel gazdagított technológia hatékonyan serkenti a haj növekedését és csökkenti a töredezettség mértékét a maximálisan hosszú haj eléréséért. A Redken Extreme Length termékcsalád megerősíti a sérült és törékeny haj szerkezetét. A Redken Extreme Length termékcsalád használatával a haj egy év alatt akár 15 cm-rel is hosszabb lehet, illetve megerősödnek a sérült és igénybe vett hajrostok.

Redken Extreme Length sampon 300 ml

Jellemzők:

  • Megerősíti a hajrostokat a tövektől egészen a hajvégekig az erősebb és hosszabb haj eléréséért.

  • A biotinnal gazdagított formula serkenti a hajszálak növekedését a haj maximális hosszának eléréséért.

  • A sampon minden hajtípusra felvihető, beleértve a törékeny, vékony szálú, sérült és töredezésre hajlamos, festett és szőkített hajat is.


Otthoni használat:

Vidd fel nedves hajra, masszírozó mozdulatokkal habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!


Redken Extreme Length Kondicionáló Biotinnal 250 ml


  • Intenzíven táplálja a hajat, ami ennek köszönhetően puhább tapintásúvá, fényesebbé és láthatóan egészségesebbé válik.

  • A biotinnal és ricinusolajjal gazdagított formula hozzájárul a hajszálak gyorsabb növekedéséhez és segít lezárni a hajvégeket.


Otthoni használat:

A kondicionálót az Extreme Length rendszer második lépéseként alkalmazd. Oszlasd el egyenletesen samponnal megmosott hajon és öblítsd le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!


A Redken termékek beszerezhetőek szalonunkban.17 views0 comments