Search
  • Pure Style

Forradalmi újdonságok a Redkentől - Acidic Bonding Concentrate (ABC) termékcsalád

AZ ABC ELNEVEZÉS NEM AZ ÁBÉCÉRE UTAL, HANEM A REDKEN FORRADALMI TERMÉKCSALÁDJÁRA, AMELY INTENZÍV ÁPOLÁST NYÚJT A NAGYMÉRTÉKBEN SÉRÜLT ÉS ERŐTELJESEN IGÉNYBEVETT HAJNAK.

LÉPD ÁT A HAJÁPOLÁS ÚJ KORSZAKÁNAK KÜSZÖBÉT!


A termékek otthoni használata segít meghosszabbítani az Acidic Bonding Concentrate szalonszolgáltatás hatásait és hozzájárul a haj kiegyensúlyozott proteintartalmának, megfelelő hidratáltságának és optimális pH-értékének eléréséhez, illetve annak megőrzéséhez.


- A haj már a termékek első alkalmazása után erősebbnek érződik, simábbnak látszik, miközben csökken a szöszösödésének mértéke.

- A termékcsalád akár minden nap alkalmazható és tetszés szerint kombinálható a Redken egyéb termékeivel a haj igényeinek megfelelően.


EREDMÉNY - 56%-kal kevesebb töredezett haj - általános hajápolási rutinnal összehasonlítva - Akár 11x simább haj - 91%-kal kisebb surlódás a haj fésülésekor - Hővédelem akár 230 °C-ig - 68%-kal több lezárt hajvég - 82%-kal kevesebb szöszös hajvégTermékek otthoni ápoláshoz, melyeket hamarosan a Pure Style szalonban is beszerezhetsz:


Redken Acidic Bonding Concentrate intenzíven regeneráló kondicionáló


Redken Acidic Bonding Concentrate erősítő sampon a gyenge hajra


Redken Acidic Bonding Concentrate erősítő öblítést nem igénylő ápolás


16 views0 comments

Recent Posts

See All